Löysitkö etsimäsi

Lastenohjaajakoulutus (E-taso)

20070613 PuiU-jalkapallokoulu 27Kaikki Pelaa -ohjaajakurssilla (E-taso) tutustutaan lasten ja nuorten jalkapallomaailmaan sekä
saadaan valmiuksia lasten ja nuorten ohjaajatoiminnan aloittamiseen jalkapalloseurassa.
Kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Maksuttomat kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset. Tavoitteena on, että jokainen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin. On toivottavaa, että seurat tekevät yhteistyötä kurssien järjestämisessä (iso seura/pieni seura/pienet seurat yhdessä).

Nuorille koulutus tarjoaa mahdollisuuden ottaa ensiaskeleet ohjaajan ja valmentajan polulle. Seurassa voidaan systemaattisesti tarjota koulutusta omille pelaajille ja tätä kautta innostaa heitä esimerkiksi jalkapallokoulun ohjaajiksi tai joukkueiden apuvalmentajiksi.

Tavoitteet:

  • Tarjota uusia mahdollisuuksia toimia jalkapallon parissa
  • Tarjota kokemuksia lasten ohjaamisesta
  • Opastaa Kaikki Pelaa –ohjelman arvomaailmaan
  • Tarjota välineitä käytännön työhön lasten ohjaamisessa
  • Innostaa mukaan seuratoimintaan sekä valmentajan polulle

Kohderyhmät:

1. Seuran omat nuoret (jalkapallokoulujen ohjaajat, apuvalmentajat)
2. Kaikki lasten ohjaamisessa mukana olevat sekä siitä kiinnostuneet (vanhemmat, tukijoukot jne,)

Lastenohjaajakoulutuksesta vastaavat piirit ja seurat. Lisätietoa koulutuksista ja niiden järjestämisestä saat omasta piiristäsi.

 

Jaa: