Löysitkö etsimäsi

Fair Play

 
20100714 B8 LePa 1Ensimmäisen kerran jo vuonna 1991 julkistettu Vihreän Linjan arvopohja nojautuu kansainvälisessä jalkapallossa noudatettavaan Fair Play -filosofiaan. Fair Play on lajivastuuta, johon kuuluu Reilu Peli kaikessa käytännön toiminnassa sekä aktiivinen rasismin, dopingin ja väkivallan vastustaminen.

FIFA on uudistanut jalkapallon yhteistä tahtotilaa tehdä lajista parempi ja viedä se maailman jokaiseen kolkkaan. FIFA haluaakin korostaa lajin mahdollisuutta tehdä maailmasta parempi paikka. Sosiaalinen vastuu otetaan vielä aiempaa vakavammin ja erilaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin tartutaan suunnitelmallisesti.

Suomalaiselle jalkapallolle tärkeitä perusarvoja ovat luotettavuus, yhteisöllisyys, iloisuus ja menestys. Näiden arvojen näkyminen käytännössä on jokapäiväisen jalkapallotyömme lähtökohtana ja valintojemme perustana. Nuorisotoimintamme linja korostaa iloista tekemisen meininkiä ja toisten huomiointia ja kannustamista – seuratoiminnan yhteisöllisyyttä. Nämä arvot luovat ilmapiirin, jossa missiomme, jalkapalloa jokaiselle, toteutuu. Menestys merkitsee tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Haluamme tehdä kaikki asiat aiempaa paremmin, olla kunnianhimoisia ja tavoittaa Euroopan huippu monilla mittareilla. Me jalkapalloihmiset toivomme myös, että meitä pidetään avoimina ja luotettavina yhteistyökumppaneina.

Jaa: