Löysitkö etsimäsi

Kuusakosken Romulla rahaksi -kampanja

 
Palloliiton ja Kuusakoski Oy:n Yhteistyö on tarjonnut Suomalaisille jalkapalloseuroille ympäristöystävällisen keinon hankkia varoja seurojen ja niiden joukkueiden toimintaan jo vuodesta 2008.

Romunkeräyskampanjoita toteuttamaan lähtevät seurat keräävät omalla paikkakunnallaan mahdollisimman paljon kierrätettäväksi kelpaavaa romua. Kuusakoski Oy toimittaa seuroille romunkeräysastioita, antaa seuran yhteyshenkilölle koulutuksen keräyksen onnistuneesta toteuttamisesta ja maksaa seuralle korvausta kerätystä romusta kilomäärän perusteella. Lisäksi 20 nopeimmin ilmoittautunutta seuraa saavat 500 euron osallistumistuen.

Lisäksi Kuusakoski Oy tukee jalkapalloseurojen junioritoiminnan kehitystyötä mm. välinetuella. Kaudella 2013 käynnistynyt lasten ja nuorten taitokulttuuria edistävät 10-11 –leirit ovat osa yhteistyötä. Nykyinen sopimus on kolmivuotinen (2014-2016) ja siihen sisältyvät edellä mainitut kohteet ja toimenpiteet.

Kuusakoski Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen kierrätysalan yritys. Se on pohjoisen Euroopan johtava teollinen kierrättäjä.

Ilmoittautumislomake >>

Jaa: