Löysitkö etsimäsi

Talenttivalmentajatuki 2015-2020

Päätoimisen talenttivalmentajan tuki seuralle

.

Talenttivalmennus tukee suomalaisen jalkapallon strategian ydintä, jonka keskiössä on pelaajan menestyksekäs  kehittäminen seuran laadukkaassa toimintaympäristössä sekä osaavien että koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän kasvu.

Talenttivalmennusohjelma on pelaajien nuoruus- ja huippuvaiheen valmennukseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on päivittäisvalmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen, jotta seurat voivat tukea pelaajien polkua kohti omaa edustusjoukkuetta ja kansainvälisiä kenttiä saadakseen heistä myöhemmin pääomaa seuralle.

Talenttivalmennusseurat saavat hankkeen aikana tukea (2500 €/kk), joka on kohdennettava seurassa nuorten valmennukseen (12-19-v).  Oman seuran valmennustoiminnan kehittämisen lisäksi seura sitoutuu palkattavan valmentajan avulla ottamaan vastuuta alueellisesta pelaajakehityksestä omien yhteistyöseurojensa kautta. Alueellisen pelaajakehitystyön tulee olla suunnitelmallista sisältäen seurojen väliset kirjalliset sopimukset. Seuran valmennuspäällikkö vastaa urheilutoiminnan organisoinnista ja palkattava valmentaja keskittyy nuorten valmentamiseen.

Tukea 2013-20 saaneet seurat>>

Lisätietoja:
hannu.tihinen(at)palloliitto.fiJaa: