Löysitkö etsimäsi

Päiväkoti- ja koulujalkapallo


JALKAPALLOA KOULUILLE JA PÄIVÄKODEILLE

Kaikki Pelissä -koulu- ja päiväkotiyhteistyö

Toiminnan tarkoituksena on harrastajamäärän lisääminen ja jalkapallon tutuksi tekeminen paikkakunnalla perheille, opettajille ja ohjaajille. Seurojen järjestämät tapahtumat ajoittuvat pääsääntöisesti kevääseen. Seuran koulu- ja päiväkotiyhteistyö voi toki olla muutakin kuin tapahtumia. Tärkeää on, että seura sopii päiväkodin/kunnan kanssa sopivan toimintatavan.

Palloliitolla on saatavilla tapahtumien tueksi asiantuntija-apua ja materiaalia päiväkodeille sekä kouluille lahjoitettavaksi. Lisäksi seurat saavat käyttöönsä Tule mukaan -kortteja.

Kokoamme mielellämme alueen tapahtumista tietoa. Olethan yhteydessä alueesi seurakehittäjään.
Suunnittelussa ja toteuttamisessa tuemme seuroja tarpeenne mukaan.

Lisätietoja ja materiaalia saat alueesi seurakehittäjältä.

PÄIVÄKODIT

Toteutustapoja on erilaisia. Esimerkiksi: seurojen päiväkotivierailut, liikuntapäivät, kiertueet

Pustan ja Pampan Futisseikkailu päiväkodeille

Materiaali sisältää viiden tapahtuman tehtäväkortit (satu, pelit, leikit, tehtäväradat) ja kunniakirjat (myös ruotsinkielisenä). Seura voi esimerkiksi käydä vetämässä ensimmäisen tapahtuman ja ohjeistaa seuraavat tapahtumat ohjekorttien mukaan, sekä jättää kortit päiväkotiin.

KOULUT

Toteutustapoja on erilaisia. Esimerkiksi: luokkien/ ryhmien väliset turnaukset, lajikarnevaalit pienpelien ja harjoitteiden muodossa, yksittäiset kouluvierailut

Yksi toimintamalli on luokkien välinen turnaus. Peleissä luokan tytöt pelaavat esimerkiksi viisi minuuttia vastakkain, sitten pojat ja vielä toinen kierros. Yhteistulos ratkaiseen ottelun voittajan. Otteluissa pelinohjaajina voi toimia esimerkiksi seuran omat, hieman vanhemmat pelaajat.


Jaa: