Löysitkö etsimäsi

Ota yhteyttä

Palloliiton valmennuslinja

20130616c HYÖKYVIRTA WÄLLÄRI

Suomen Palloliiton strategiaan pohjautuva yhtenäinen valmennuslinja julkistettiin huhtikuussa 2012. Valmennuslinja on elävä prosessi, jossa päivitystyötä tehdään jatkuvasti. Taustana valmennuslinjan rakentamiselle on 2,5 vuoden ajan käynnissä ollut analysointi ja valmennuslinjaan liittyvät tiiviisti myös valmentajaorganisaation uudistus ja valmentajakoulutuksessa tehdyt muutokset, joiden kautta valmennuslinjaa jalkautetaan käytäntöön.

Itse valmennuslinjan ja tehtyjen muutosten lisäksi kokonaisuuteen liittyy tiiviisti Sami Hyypiä Akatemia, jossa tutkitaan, seurataan ja kehitetään edelleen valmennuslinjaa.

Palloliiton valmentajakoulutusta ja sen rakenteita muokataan uudelle pohjalle. Yksi selkeistä muutoksista rakenteen selkeyttämisen lisäksi on kenttätyön korostaminen, jolla valmentajakoulutusta tuodaan lähemmäksi seuratoimintaa. Valmennuslinjan tavoitteena on tukea pelaajakehitystä ja luoda suomalaiselle jalkapalloilulle yhtenäinen pelitapa ja peli-identiteetti.

Valmennuslinja alkaa aivan pienimmistä pelaajista ja ulottuu aina huipulle eli A-maajoukkueisiin saakka niin pojissa ja miehissä kuin tytöissä ja naisissa.

Suomen Palloliiton valmennuslinja>>

Jaa: